divendres, 16 de novembre del 2012

Inici del període de sol·licitud Formació Ocupacional al Vapor Llonch

Publiquem l'Oferta formativa (pendent d'aprovació) relativa a la convocatòria d'accions formatives subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i adreçades prioritàriament a persones en situació d'atur per l'any 2012-2013. L'objectiu d'aquesta publicació és informar amb detall de l'oferta de formació ocupacional gratuïta sol·licitada pel Vapor Llonch i del procés a seguir per tal de poder participar en el procés de selecció.

Per a PODER PARTICIPAR  en el procés d’informació, haureu de seguir els següents passos:
1)  Consultar els diferents programes dels cursos per obtenir més informació. Valorar si reuniu els requisits i si podeu assistir al curs amb l'horari i calendari establerts. Clicar en els respectius programes per tal d’obtenir més informació.
2)  Venir a Cal Molins (C. dels Calders, 32, Sabadell) en l'horari de 8.30 a 14.30 en les dates indicades pel curs que us interessi. Recollir la documentació necessària (qüestionari d’interessos formatius, alta de persona usuària i document informatiu del procés). Si esteu interessats/des en més d'un curs, només cal que us adreceu a recollir la documentació una vegada. 
3) Tornar a Cal Molins per lliurar la documentació complerta/signada en el dia i hora que prèviament us haguem indicat en el moment de la recollida de la documentació.